Cosipillows maken avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel met hun infrarood warmte element. Gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stof zijn deze warmtekussens UV-, kleur- en schimmelbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Of je nu op de bank of in een fauteuil zit, de warmtekussens van Cosi maken jouw plekje behaaglijk en knus.

Daarnaast zijn alle Cosipillows eco-friendly, omdat ze direct op het lichaam verwarmen en de warmte niet in de lucht verloren gaat. Dit bespaart warmte en energie, waardoor de thermostaat binnen minder hoog hoeft te worden gezet. Met de drie warmtestanden (low 38°C, mid 45°C en high 50°C) kan je gemakkelijk de gewenste temperatuur selecteren via de warmteknop op het kussen.

Met de laagste warmtestand van ongeveer 38°C gaat de batterij ongeveer 5 uur mee, terwijl de hoogste stand van ongeveer 50°C een gebruiksduur van ongeveer 2 uur heeft. De kussenhoes kan worden gewassen volgens de wasinstructies op het label aan de binnenzijde van het kussen, terwijl het binnenkussen met het infraroodsysteem niet nat mag worden.

Als je op zoek bent naar een warmtekussen dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en de perfecte mix van comfort en gezelligheid biedt, zijn de Cosipillows iets voor jou. Bestel ze nu en geniet avonden lang van hun heerlijke warmte. De Cosipillows worden geleverd inclusief oplaadbare batterij en adapter.

Specificaties:

Merk: Cosi

Kleur: Naturel/ Beige

Afmetingen: B 50 x L 50 cm

Stof: Sunbrella stof

Warmtecapaciteit: Laag 38°C, mid 45°C en hoog 50°C

Inclusief oplaadbare batterij en adapter.

Delen

Recente producten

Cosi Fires Warmtekussen Cosipillow Naturel 50x50cm

Warmtekussen Cosipillow Naturel 50x50cm

€129,00
Warmtekussen Cosipillow Naturel 50x50 cm, leverbaar in twee afwerkingen solid en knitted.
Kleur: Solid Naturel
€129
€129