Homerebels bio-ethanol tafelhaard

Een bio-ethanol tafelhaard, zoals de Midnight Onyx van Homerebels, is een eigentijds accessoire dat sfeer en warmte toevoegt aan je interieur. Deze haarden werken op basis van bio-ethanol, een milieuvriendelijke brandstof die zorgt voor een schone...

Lees meer
Pagina 1 van 1
Homerebels Bio-ethanol tafelhaard - Zwart met smoked glas - Homerebels - Ø 20 x H 27 cm

Bio-ethanol tafelhaard - Zwart met smoked glas - Homerebels - Ø 20 x H 27 cm

€74,95
Open filters

Homerebels bio-ethanol tafelhaard

Een bio-ethanol tafelhaard, zoals de Midnight Onyx van Homerebels, is een eigentijds accessoire dat sfeer en warmte toevoegt aan je interieur. Deze haarden werken op basis van bio-ethanol, een milieuvriendelijke brandstof die zorgt voor een schone verbranding zonder rook of geur.

Hoeveel warmte geeft de Midnight Onyx tafelhaard?

De Midnight Onyx bio-ethanol tafelhaard biedt niet alleen sfeer, maar ook warmte. In een ruimte tot 20m2 kan dit een aantal graden verschil maken. 

Wat maakt bio-ethanol anders dan ethanol?

Het verschil tussen ethanol en bio-ethanol zit in de bron van productie. Bio-ethanol wordt gewonnen uit natuurlijke materialen zoals suikerriet, terwijl ethanol vaak synthetisch wordt vervaardigd. De keuze voor bio-ethanol benadrukt duurzaamheid en een schonere verbranding.

Kan je de Midnight Onyx binnen gebruiken?

Ja, de Midnight Onyx bio-ethanol tafelhaard kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dankzij de schone verbranding is er geen rookkanaal nodig, waardoor je deze prachtige haard moeiteloos kunt integreren in je interieur, van woonkamer tot balkon.

Is bio-ethanol geurloos?

Ja, bio-ethanol is vrijwel geurloos tijdens de verbranding, wat zorgt voor een aangename atmosfeer zonder hinderlijke geuren. De Midnight Onyx bio-ethanol tafelhaard biedt gezelligheid en warmte zonder concessies te doen aan frisheid.