Ontdek de perfecte combinatie van stijl en warmte met onze Homerebels bio-ethanol tafelhaard. Deze exclusieve toevoeging aan ons assortiment straalt luxe uit met zijn robuuste mat zwarte voet van hoogwaardig keramiek, geaccentueerd door grotere mat zwarte decoratieve stenen. Een prachtige cilinder van gerookt zwart glas rust op de voet, met precies de juiste tint zwart om een sfeervolle ambiance te creëren.

Deze tafelhaard is niet alleen een blikvanger op je tafel, maar ook een veelzijdig element voor elke ruimte. Dankzij het gebruik van bio-ethanol kun je genieten van de dansende vlammen zonder gedoe met rook of geur. Bovendien transformeert deze haard moeiteloos tot een elegant windlicht met een robuuste kaars, waardoor je de sfeer naar wens kunt aanpassen.

Onze Homerebels bio-ethanol tafelhaard wordt geleverd met luxe sierstenen die de algehele uitstraling versterken en een vlamdover voor extra veiligheid. Creëer een warme en uitnodigende atmosfeer in je huis of buitenruimte met deze unieke tafelhaard die sfeer en design combineert.

 

Specificaties.

Merk Homerebels
Kleur Zwart met rookglas
Inhoud reservoir 100 ml bio- ethanol
Branduren ± 1 uur
Afmetingen Ø 20 x H 27 cm
Materiaal Keramiek en glas

Tags

Recente producten

Homerebels Bio-ethanol tafelhaard - Zwart met smoked glas - Homerebels - Ø 20 x H 27 cm

Bio-ethanol tafelhaard - Zwart met smoked glas - Homerebels - Ø 20 x H 27 cm

€74,95
Bio-ethanol tafelhaard - Zwart met smoked glas - Homerebels - Ø 20 x H 27 cm
Homerebels - Midnight Onyx
€74,95
€74,95