De Cosiscoop Original is eenvoudig in gebruik en werkt op een universeel gaspatroon van 190 gram. Plaats het gaspatroon onderin de tafelhaard, draai de bedieningsknop open en steek hem aan met een lange aansteker. De vlam brandt tussen de 5-6 uur, waardoor je de hele avond kunt genieten van een sfeervolle ambiance. Wil je tussentijds de vlam uitschakelen? Geen probleem! Met de handige bedieningsknop doof je eenvoudig de vlam.

Veiligheid staat voorop. Kies daarom voor een gaspatroon voorzien van een gasafsluiter. Mocht de gaslantaarn het contact met het patroon verliezen, dan zorgt de gasafsluiter automatisch voor een veilige werking. Bij Homerebels.nl, tuincentra en bouwmarkten vind je gemakkelijk de benodigde gaspatronen.

De Cosiscoop Original wordt geleverd inclusief glas en siersteentjes, waardoor het vuur nog mooier tot zijn recht komt. Met een diameter van 16 cm en een hoogte van 30 cm is deze tafelhaard compact en draagbaar, waardoor je hem overal kunt plaatsen.

Deze speciale Moederdag editie wordt geleverd in een roze verpakking met de lieve tekst "mom is just wow upside down". En het beste nieuws? Je kunt nu profiteren van onze exclusieve deal en de Cosiscoop Original in roze verpakking aanschaffen voor slechts 65 euro.

 

Specificaties:

Merk Cosi Fires
Kleur Roze
Reservoir inhoud gaspatroon 190 gram (universeel)
Branduren ± 6 uur
Afmetingen Ø 18,5 x H 30 cm
Materiaal Staal
Warmteafgifte 400 W
Keurmerk CE

 

Bent u op zoek naar de Cosiscoop handleiding? Lees en download gemakkelijk de Cosiscoop handleiding bij Homerebels. 

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Ans Smit 10 Oct 2023

Ontzettend blij met dit mooie cadeau dat ik kreeg voor moederdag. Komt in een heel unieke verpakking. Kleur is mooi zacht roze en combineert makkelijk.

Je beoordeling toevoegen

Tags

Recente producten

  • 34% Sale
Cosi Fires Cosi Fires - Cosiscoop Original - Roze - Sfeerhaard - Tafelhaard - Ø 16 x H 30 cm

Cosi Fires - Cosiscoop Original - Roze - Sfeerhaard - Tafelhaard - Ø 16 x H 30 cm

€65,00 €99,00
Cosi Fires - Cosiscoop Original - Roze - Sfeerhaard - Tafelhaard - Ø 16 x H 30 cm
Cosiscoop Original - Pink
€99 €65
€99 €65